Nieuwtjes Online
(14/03/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Terwijl de kampioenen van de Bosuil zich tegoed deden aan een heerlijke brunch waarbij vele tientallen eieren gebroken werden, was William Owusu Acheampong onderweg naar Brussel om zich te verantwoorden bij de Geschillencommissie. Naar verluidt werd de spits bedacht met een wedstrijd schorsing, waardoor hij de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie zal moeten missen. Er is nog geen officiŽle bevestiging van bij de club.
**ATV meldde ondertussen dat de kampioenenploeg op 9 april door Bart De Wever en Ludo Van Campenhout ontvangen wordt op 't Schoon Verdiep. Ook hiervan is nog geen officiŽle bevestiging van bij de club.
**Tuur Dierckx is zijn belofte nagekomen! Vanmiddag is de sympathieke winger na de fotoshoot met kampioenstrofee inderdaad de Bosuilvijver ingedoken. Een sierlijke duik was het niet, al was clubfotograaf Stefan Lambrechts samen met enkele tientallen Antwerpfans wel een bevoorrecht getuige.
**GvA pakte vandaag uit met geweldig nieuws. De krant meent te weten dat er voor het begin van het nieuwe seizoen een nieuwe AVT-tribune zou verrijzen op de Bosuil.
**Ook ex-Antwerpcoach Dennis van Wijk maakte zijn felicitaties over. De jonge rood-witte reserven haalden maandagavond achterstand op aan de Korbeekdamstraat, klommen even op voorsprong en haalden uiteindelijk een dik verdiend punt tegen de tweede kern van OHL met Loemba en Le Postolec (die klaargestoomd worden voor een rol tijdens de playdowns) in de ploeg. Dennis van Wijk was niet alleen een aandachtig toeschouwer, hij feliciteerde de rood-witte delegatie met de behaalde kampioenstitel en promotie naar 1A. Wij op onze beurt hopen het beste voor de ex-coach en zijn club.
**ATV bereidde een overzicht van historische momenten van de Great Old voor. Op maandag voerden Jef Van Gool en Louis Lambert het hoge woord. Zij werden samen met hun ploegmaats Vic Mees en Wim Coremans landskampioen in 1957 en speelden enkele maanden later tegen Real Madrid. Het mirakel van Vitosha Sofia komt vanavond aan bod.
 
  
HOME