Nieuwtjes Online
(25/03/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Royal Antwerp FC heeft zopas het (voorlopige) oefenprogramma voor de komende weken bekendgemaakt. Na de wedstrijd in het Guldensporenstadion tegen KV Kortrijk (24.03.2017), komen KVC Westerlo (31.03.2017 - aftrap 19.00u.) en Excel Mouscron (05.04.2017 - aftrap 18.00u.) naar de Bosuil.
**Royal Antwerp FC bereidt nog een stevig feest voor op zondag 9 april e.k. De kern wordt 's morgens verwacht bij burgemeester Bart De Wever op 't Schoon Verdiep, waarna de kampioenen worden ingehaald in het Bosuilstadion.
**Alexander Corryn haalde met een stevig afstandsschot de aanvankelijke achterstand tegen KV Kortrijk op. Tuur Dierckx (op strafschop) zorgde nog voor de rust voor voorsprong. Joeri Dequevy bracht de stand op 1-3 na een snelle collectieve combinatie. De tegentreffer van KVK op vrijschop halveerde de achterstand, maar de Great Old ging wel met de volle buit naar huis. Op uitzondering van Kevin Debaty, Jordy Huysmans en Younes Teghmas speelden alle andere spelers van de kern een uur.
**Luid aangemoedigd door de gezamenlijke supportersschare van R.A.F.C. en Willem II, zorgden Michel Gysels en Gregory Punt voor en Andreas Destoop na de rust voor een ruim verdiende 3-0 zege. Naast de knappe wedstrijd van de jonge groep van Ken Bastin en Jo Van Dijck, maakte ook de sfeer naast het terrein indruk op de aanwezige supporters van beide clubs. Een oefenwedstrijd tussen de eerste elftallen van R.A.F.C. en Willem II Tilburg was de inzet en zo te zien, kan die wedstrijd er toch gewoon komen!
Bekijk hier onze fotoreportage
 
  
HOME