Nieuwtjes uit de media
(13/04/2017)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Royal Antwerp FC reageerde bijzonder snel en gepikeerd op de beslissing van de licentiecommissie. Uiteenlopende reacties in de media na de licentieweigering. ATV riep Ludwig Verduyn ter hulp om het dossier te ontrafelen. Hij meent te weten dat de club geen problemen te wachten staan bij het verkrijgen in beroep van de licentie voor 1A. Ook de website "De rijkste Belgen" heeft onder de titel 'Paul Gheysens en het geld van de wondere voetbalwereld' het dossier bekeken (http://derijkstebelgen.be/nieuws/paul-gheysens-en-geld-wondere-voetbalwereld/#single-title). Tom Waes reageerde gefrustreerd op het slechte nieuws via Twitter.
**Een vuurpijl zou zondag brand veroorzaakt hebben tijdens de titelviering van de club op de Grote Markt. De fans gaan via crowdfunding de getroffen huiseigenaar helpen de schade te herstellen.
**Royal Union SG doet het bijzonder goed in de nacompetitie en dankt daarbij Freddy Mombongo-Dues. De oud-Antwerpspeler heeft na een moeilijke periode zijn plezier in het spelletje hervonden. Ook Gertjan Martens deelt in de vreugde van zijn club, al is zijn oordeel over het gras van het Boudewijnstadion bijzonder ongepast, gezien de staat van het speelveld in het Dudenpark!
**Minder goed verging het Johan Lauryssen bij Bocholter VV. De samenwerking tussen coach en club wordt in onderling akkoord niet verdergezet, zegt hij in GvA.
 
  
HOME