Nieuwtjes Online
(01/08/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Vorige week werd Royal Antwerp FC nog smalend een vreemdelingenlegioen genoemd in de pers, maar... Wat heeft voetbalkrant.com na afloop van de eerste speeldag vastgesteld? De cijfers spreken de stemmingmakerij helemaal tegen. "Antwerp en Zulte Waregem primussen van de klas", kopte Voetbalkrant.com. Beide clubs hadden liefst acht nationale spelers in hun basisopstelling.

**Vanaf morgen wordt 't trainingscomplex van de Great Old hermetisch afgesloten voor nieuwsgierige blikken. De trainingspotters zijn ondertussen wel al gerustgesteld: Tuur Dierckx kan opnieuw voluit gaan op training en naar we vernemen zonder daarbij last te ondervinden. Zotsara Randriambololona, kortweg 'Zout' verliet vroegtijdig de training. Hij is ziek.

**GvA zag nogal wat uitblinkers bij R.A.F.C. afgelopen vrijdag, voor zover ze naar eigen zeggen ook iets konden zien. Er wordt nogal wat afgezeurd over de tijdelijke persfaciliteiten op de Bosuil. De upgrade van perslokaal naar perszaal mag er alvast beslist zijn. Jammer dat niet ook alle vragenstellers versterkt worden...

**Obbi Oulare werd alvast met het nodige respect ontvangen door de nationale omroep. Zijn gewicht lijkt alvast een nieuwe topic van bijzondere aandacht in de media. "102? Ja, daar mag zeker twee kilo af", repliceerde de Antwerpspits. Er staat geen paard in de gang, maar "een beer op de Bosuil", dixit Voetbalkrant.com, dat voluit complimenten strooide richting 21-jarige debuterende Dylan Batubinsika.

**"Op weg naar Antwerp"? Geruchten willen dat Jelle Van Damme een concreet voorstel zou hebben gekregen van Luciano D'Onofrio en niet helemaal weigerachtig zou staan. Het is een gerucht, (nog) geen nieuws.

**Nicaise Kudimbana verliet de Bosuil voor het Koning Boudewijnstadion. Zijn bezoek aan Antwerpen tijdens het openingsweekeinde van 1B zou naar verluidt in het gedrang komen vanwege een blessure. Spoedig herstel, Kudi.
 
  
HOME