Nieuwtjes Online
(25/04/2018)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Geruchten willen dat Guillaume Gillet (9 maart 1984) in de belangstelling zou staan van... Royal Antwerp FC. Hoewel de ervaren centrale middenvelder/rechtsachter met 22 caps voor het nationale elftal achter de naam een interessant transferdoelwit is, ontkennen beide partijen tot op heden.
**Sportief directeur Luciano D'Onofrio was vorig weekeinde in Engeland om er poolshoogte te nemen van de plannen van Watford met Obbi Oulare. Hoewel momenteel geblesseerd en met slechts een klein aantal gespeelde wedstrijden achter de naam, staat de spits hoog aangeschreven bij huidig Antwerphoofdcoach Laszlo Blni, van wie geweten is dat hij ook volgend seizoen aan het roer op de Bosuil zal staan.
**Het hart en de ziel van Royal Antwerp FC? Oost-Vlaming Filip Osselaer stelde gisteren op de Bosuil het boek 'Liefdevolle Kleuren' voor in aanwezigheid van enkele roemruchte B(ekende)A(ntwerpsupporters)'s als Erik Van Looy, Guido Belcanto of nog oud-speler Darko Pivaljevic. "Het is een impressie van de ziel van een club. We hebben dit nooit eerder gedaan, maar alleen de Great Old kon de primeur krijgen. Het is een boek over het leven, over vallen en opstaan, met een lach en een traan. Maar het is vooral een boek over liefde. Hl veel liefde, in goede, maar zeker ook in slechte tijden", aldus de auteur. De eerste pagina's lezen alvast als een sneltrein, dat belooft voor de rest van de verhalen!
 
  
HOME