PO-2 - 5 Het oordeel van de trainers
(24/04/2018)(Auteur: Frank Nicola)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
Peter Maes: "In het begin van de wedstrijd toonden we te veel respect voor de tegenstander. Natuurlijk komen we op atletisch vlak te kort tegen R Antwerp FC, maar door goede positionering en veel tussen de linies te spelen kunnen we dat compenseren. We zijn in de eerste helft meermaals door het oog van de naald gekropen. Davino Verhulst blonk uit met zijn reddingen. Met mijn wissels aan de rust werd het evenwicht hersteld en kregen we kansen om de score te openen. Zelfs 2 of 3 in dezelfde minuut. In een intense strijd konden we het laken naar onze kant trekken met een wereldgoal van Hupperts. Het is de tweede maal dat we dit seizoen op de Bosuil met 1-2 komen winnen en dat is niet veel ploegen gegeven. We hebben geen directe ambities om Europees te spelen, voor mij telt alleen de eerstvolgende wedstrijd tegen KAS Eupen."

"We hebben nu vijf speeldagen niet verloren en we kunnen er een fraai seizoenslot van maken. Er is in deze groep sinds het opstarten van PO 2 een nieuwe dynamiek ontstaan. Het enthousiasme en de bezieling geven veel vertrouwen voor het volgende seizoen. Ik opteerde voor Monsecour om het gevaar op de flanken van R Antwerp FC af te stoppen. Ook de drie wissels rendeerden optimaal. Met Miric konden we al eens een luchtduel winnen en met Hupperts hebben we een speler die zelfs hogerop kan spelen, maar dan moet hij zich in de duels meer tonen. Kortom, er zit nog wel wat afval in ons spe, maar de overwinning stemt me tevreden."

Laszlo Bölöni: "Het was een goed spektakel voor de toeschouwers. Van onze kant was de eerste helft van goede makelij, maar we verzuimen om de score te openen. Onze opponent kon met een sublieme organisatie en veel verdedigende klasse de nul op het bord houden. Het was moeilijk om ze te verschalken. In de tweede helft komen zij met een magnifieke trap op voorsprong, maar we reageerden zeer goed op de opdoffer. Na de gelijkmaker kon de wedstrijd naar beide kanten overhellen, we konden evengoed als winnaars van het terrein stappen. Een fout van Dino Arslanagic doet ons dan de das om. Ik ben content over het geleverde veldspel, niet met het resultaat. Ook waren er hoopgevende individuele prestaties. Dat is iets waar we verder op kunnen bouwen."