Nieuwtjes Online
(01/10/2018)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Hoewel we zelf geen absolute fan zijn van Extra Time en zijn moderator, zou het vanavond rond de tafel van Raes & co. best interessant kunnen zijn met Antwerpspeler Jelle Van Damme (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) als gast. Aftrap op Canvas om 22.25u.
**Ook vanavond verdedigen de jonge rood-witte reserven hun eerste plaats in de reeksrangschikking. Zij krijgen tegen KSC Lokeren OV hulp van achteruit van Jens Teunckens, Abdoulaye Seck, Didier Lamkel Ze en Reda Jaadi.
**Het was een drukte van jewelste zaterdag op de Bosuil. Terwijl de jonkies van de jeugdopleiding hun (competitie)wedstrijden met succes afwerkten tegen Lommel United, was er hoog bezoek aanwezig in de perszaal van het Bosuilstadion. Onderwerp van de persconferentie o.l.v. Paul Gheysens was de aankondiging van de grondige vernieuwing van het Bosuilstadion, waarbij de drie resterende 'oudere' tribunes vervangen zullen worden door moderne infrastructuur. Het Bosuilstadion zal in de toekomst zo'n 23.000 supporters kunnen ontvangen voor de wedstrijden.
 
  
HOME