Nieuwtjes Online
Reactie Royal Antwerp FC over media-rechten
(13/02/2020)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Onlne i.s.m. R.A.F.C.)
Na de algemene vergadering van de Pro League stuurde Royal Antwerp FC volgend bericht uit:

"Vandaag vond een nieuwe algemene vergadering van de Pro League plaats betreffende de toewijzing en verdeling van de nieuwe Media-rechten.

Het standpunt van Royal Antwerp FC is steeds duidelijk geweest. De investeringen van de voorbije jaren in zowel het sportieve, de infrastructuur en als de organisatie hebben geleid tot een situatie waarin we op vlak van budget, kijkcijfers en sportieve resultaten op de poort van de top 6 kunnen kloppen. Dat er nog stappen nodig zijn om ons permanent in de bovenste regionen te vestigen is evident. We vragen enkel dat de verdeling van de nieuwe Media-rechten die groei blijft mogelijk maken in de komende jaren, en dit in verhouding met andere ploegen die gelijkaardige resultaten neerzetten. Een faire vraag die op geen enkele manier enige vorm van solidariteit in de weg staat.

We hebben geluisterd, geargumenteerd en onderhandeld op een constructieve en open manier. Op het einde konden wij niet instemmen met wat voor Antwerp op tafel lag. Wij blijven openstaan voor verdere dialoog om tot een goede verdeelsleutel te komen in lijn met sportieve resultaten en supporterspotentieel."
 
  
HOME