Nieuwtjes Online
Communicatie vanwege Royal Antwerp FC
(02/04/2020)(Bron: Royal Antwerp FC)
In een periode dat de opiniemakers de wereld proberen te vermaken met fakenews en eigengereide speculaties en opinies over het verdere verloop van de nationale competities de wereld insturen, is juiste informatie belangrijk. Royal Antwerp FC stuurde zopas volgend bericht uit.

"Het Covid-19 virus heeft op zeer korte tijd een immense impact gehad op onze samenleving. Wij hopen dat ieder van jullie, samen met jullie geliefden, het goed stellen. Onze maatschappij toont een grote weerbaarheid waarbij vele helden het beste van zichzelf geven, in bijvoorbeeld de zorgsector, de logistieke dienstverlening, de voedingsindustrie en onze Haven van Antwerpen.

Tot op heden is er nog geen duidelijkheid betreffende het verdere verloop van de reguliere competitie, de Play-Off competitie en de Bekerfinale. Zodra er duidelijkheid is zullen wij communiceren naar alle partners, seathouders en businessclubleden. R Antwerp FC zal hierin steeds zijn maatschappelijke rol nemen waarin het belang van de volksgezondheid primeert. The Great Old bedankt jullie alvast voor het begrip."
 
  
HOME