Nieuwtjes Online
(17/01/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Coach Wim De Decker kondigde eerder een inkrimping van zijn selectie aan. Vorige week verlieten na Jordan Remacle ook MickaŽl Malsa en Jordy Verstraeten het Bosuilstadion door een achterpoortje. Vandaag kondigde de club een tijdelijk afscheid aan van Michiel Jaeken (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online). Gisteren maakte hij na een maandenlange revalidatie zijn eerste speelminuutjes in het rood-witte shirt, vandaag onderschreef de linksachter een profcontract bij de club en wordt meteen uitgeleend aan KMSK Deinze. Het valt te voorspellen dat de jonge verdediger een aangename, maar vooral leerrijke periode o.l.v. Regi Van Acker tegemoet gaat.
**De barometer staat op hoge druk in Deurne-Noord. Zondag veroverde de club de leiding in de tweede ronde van de Proximus League. Er volgde een ware bestorming van de Ticket Corner op zoek naar tickets voor de komende wedstrijden van de Great Old.
**Steven Smet wordt in opvolging van Edwin Bynoe, broer van oud-speler Rudolf Bynoe, het nieuwe Hoofd Opleidingen bij Royal Antwerp FC. "Steven Smet (į1971) werkte eerder bij Eendracht Aalst (Trainer/CoŲrdinator Middenbouw), Sporting Lokeren (Trainer/CoŲrdinator Middenbouw), GBA (Hoofd Opleidingen) en Club Brugge (Sportief CoŲrdinator Academy). We heten Steven van harte welkom en wensen hem veel succes toe bij deze mooie uitdaging", schetste het officiŽle webkanaal het profiel van de nieuwe medewerker.
**Als jong broekje kwam hij van Ajax Amsterdam naar Deurne-Noord en bleef vier jaar bij Royal Antwerp FC om vervolgens opnieuw de grens over te gaan. Na passages bij Telstar, Sparta Rotterdam en AZ'67, begon hij aan een indrukwekkende trainerscarriŤre die zijn reputatie als spelers vele malen oversteeg. Vandaag kondigden de verzamelde media het afscheid van Louis Van Gaal aan. De oud-Antwerpspeler kreeg onlangs nog de Life Time Award voor zijn verdienste voor de sport en zijn extra-sportieve initiatieven.
 
  
HOME