Nieuwtjes Online
(25/01/2017)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online i.s.m. rafc.be)
**Mamoutou N'Diaye (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) weet vanavond pas of er een verlengd verblijf op het Afrikaanse landenkampioenschap voor Mali inzit. De kansen voor de Malinese elf worden niet hoog ingeschat, al duimt de hele Antwerpfamilie wel voor de sympathieke middenvelder. Hoezo poule des doods? D.R. Congo plaatste zich na twee zeges en een gelijkspel als reekswinnaar van groep C voor de volgende ronde van het Afrikaanse landenkampioenschap. We delen in de vreugde van oud-speler Audry Diansangu en de hele Congolese selectie. Succes, Kudi!
**De Antwerpkern trainde de afgelopen dagen op het kunstgras van de Bosuil in voorbereiding op het duel van zondag (aftrap 16.00u.) in het Stade Leburton van AFC Tubize.
**Doelman Kevin Debaty is er weer helemaal bij na zijn ongeval tijdens de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Dat bleek gisteren ook tijdens de taalles Nederlands die hij samen met enkele collega's volgt. BjŲrn Vleminckx vordert naar eigen zeggen gestaag met zijn revalidatie, al heeft hij nog een weg af te leggen.
**Ook onze beloften hebben de weg naar Fitality Deurne (Ruggeveldlaan - 2100 Deurne) gevonden. Afgelopen maandag waren ze er samen met hun trainers Ken Bastin en Jo Van Dijck present voor een spinning-sessie. Morgen staat de inhaalwedstrijd tegen R Union SG van afgelopen november op het programma. Het stadion van R.U.S.G. was toen onbespeelbaar nadat het getroffen was door noodweer. Aftrap van de wedstrijd om 20.00u. in het Joseph MariŽnstadion te Vorst.
 
  
HOME