Nieuwtjes Online
(09/02/2017)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online i.s.m. rafc.be)
**Je kan er moeilijk naast kijken: de nieuwe buurtsportballon staat opnieuw blinkend rechtop in het Bosuilstadion. Nadat tijdens een najaarsstorm van 2016 ook de buurtsportballon tegen de vlakte ging, werden behoudswerken uitgevoerd voor de onderliggende kunstgrasterreinen. De buurt bleef nadien enkele maanden verstoken van sportplezier en ook de jonge en minder jonge voetballers van Royal Antwerp FC moesten tijdelijk elders onderdak vinden. Gisteren werd de nieuwe ballon al opnieuw in gebruik genomen. Mooi werk!

**Ook hard labeur voor Björn Vleminckx (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) die binnen- en buitenopdrachten afwisselt. Oefeningen met de bal zijn nu al aan de orde.

**Proximus11 houdt betrouwbare statistieken bij. De sportwebsite volgde vorig weekeinde het duel van "het langste aantal minuten zonder tegengoal" tussen Kevin Debaty en Adrien Saussez (R.U.S.G.). De Antwerpdoelman kreeg nog voor de twintigste minuut hulp van... William Owusu Acheampong en behield zo zijn seizoensrecord van 401', drie minuten meer dan zijn collega in het doel van R.U.S.G. Vorig seizoen had Nicaise Kudimbana het seizoensrecord 'clean sheets' met 17 stuks!

**Gisteren sloot Nicaise Kudimbana voor het eerst aan bij zijn collega's die al enkele weken Nederlandse les volgen op de club. Met sprekend gemak haalde de doelman de opgelopen achterstand op tijdens een herhalingsles.
 
  
HOME