Scheidsrechter: Eddy De Coninck

Lijnrechters: Mark Simons - Henri Dewart

Vierde official: Didier De Bock

R.A.F.C. en KFC Lommel delen de punten
R Antwerp FC en KFC Lommel hielden mekaar in evenwicht op de Bosuil: 3-3. Het eerste gevaar was goed voor een doelpunt. Tony Sergeant nam een voorzet van Ibrahima Yattara meteen op de slof en bracht R.A.F.C. voor. KFC Lommel herstelde vlug het evenwicht, maar kreeg net voor rust het deksel op de neus. Opnieuw was Ibrahima Yattara de boosdoener en Patje Goots de afwerker.

KFC Lommel leek na die eerste helft uitgeteld, maar vond net op het goede ogenblik de weg naar doel. Segers zorgde met een precies schot voor de aansluitingstreffer. Iets later was de Bosuil even helemaal stil toen Hoefkens de gelijkmaker binnenkopte. Paje Goots bracht R.A.F.C. vanop de stip nog opnieuw op voorsprong, maar Baranyos zorgde voor het logische gelijkspel.

KFC Lommel was veruit de beste ploeg, maar mocht na affluiten tevreden zijn met een punt. Bij de rust leek R.A.F.C. zelfs op een makkelijke zege af te stevenen. In de tweede helft werkte KFC Lommel wel complexloos af. Bijna bleven de bezoekers nog puntenloos achter, maar ze kregen uiteindelijk waar ze recht op hadden. Coach Henk Houwaart was na afloop niet te beroerd toe te geven dat zijn team op het middenveld te weinig duels had gewonnen en zodoende ook blij was met de behaalde buit. "Goed voor een puntje meer bonus ten opzichte van KSC Eendracht Aalst," voegde hij er tot slot aan toe.
(bron: Sport 24 - VRT-teletekst - Het Webteam - 23/02/2002)

Minuut per minuut
00' Vooraf: bij de thuisploeg komt Leleu terug uit schorsing. Hij vervangt Tate, die niet fit is. Bij de bezoekers is Scheepers er opnieuw bij.
11' Doelpunt: Yattara zet de bal voor. Hoefkens kan maar half ontzetten. Sergeant neemt de bal meteen op de slof en volleyt vanop 20 meter in doel.
20' Ziyatti probeert de bal te ontzetten met een hieltje. Mennes zit er tussen en bedient Scheepers, die naast schiet.
22' Waligora haalt uit. Feys lost eerst de bal. Maar op de rebound van diezelfde Waligora pakt Feys de bal wel klemvast.
32' Zegers dweilt de linkerflank af en bedient Mennes. Die schiet vanop elf meter onbegrijpelijk naast.
34' Antwerp bakt er vooraan weinig van. In iets meer dan een half uur zijn de spitsen Goots en Mussa er in geslaagd om samen al tien keer buitenspel te lopen.
36' Doelpunt: Yattara begint op de eigen helft aan een indrukwekkende rush. Hij passeert de halve ploeg van Lommel en legt dan af voor Goots, die maar voor het binnenduwen heeft.
45' Rust: wie niet scoort, kan niet winnen. Dat is de harde realiteit voor Lommel na 45 minuten bezoek bij Antwerp. De thuisploeg maakte haar kansen wel af, de bezoekers verzuimden dat keer op keer. De wedstrijd lijkt na één helft al beslist.
46' Bij het begin van de tweede helft komt Pascal in de plaats van Mussa. Laatstgenoemde pakte net voor de rust geel en kreeg het aan de stok met Zegers. Waarschijnlijk heeft Houwaart hem dan ook in de kleedkamers gehouden om hem te beschermen tegen een rode kaart.
57' Een hoekschop van Goots belandt bij Evens. Die knikt de bal mooi onder de deklat, maar Volders tikt de bal opnieuw in hoekschop.
60' Doelpunt: na een lang uitgesponnen actie komt de bal bij Didier Zegers op de linkerflank. Die denkt niet na en knalt de bal keihard in de verste winkelhaak. Lommel zit opnieuw in de wedstrijd.
71' Doelpunt: een hoekschop van Mennes wordt door Hoefkens binnengekopt.
78' Doelpunt: Antwerp komt toch opnieuw voor. Patrick Goots lokt een strafschop uit en zet die zelf om.
87' Doelpunt: Zegers naar Baranyos die met een fraai schot Lommel opnieuw langszij brengt.
90' Einde: Lommel vond in de tweede helft zijn trefkracht terug. Goots leek alles nog in het honderd te doen lopen, maar Baranyos zorgde voor de ultieme gerechtigheid.

Patrick Goots - 36' - 78' (P)

46' Omar Mussa (uit)/
Patrick Pascal (in)
61' Ibrahima Yattara (uit)/
Sandro de Souza Yokota (in)
88' Noureddine Ziyati (uit)/
22 Twan Scheepers

55' 22 Twan Scheepers (uit)/
10 Zsolt Baranyos (in) - 87'
84' 17 Wim Van Diest (uit)/