K. Berchem Sport

0 - 0

Woe. 16/07/2008 19:30 u.

R. Antwerp F.C.

 
 
 
 
Plaats: Ludo Coeckstadion

Toeschouwers: 1206
 
Scheidsrechter: Geert Michiels

Lijnrechters: Mark Gysen - Frans Gebruers
 
Vruchteloos zoeken naar inspiratie in de zestien
Eigen bericht - Het Ludo Coeckstadion was aardig gevuld voor deze tweede Antwerpse galawedstrijd in het kader van het eeuwfeest van K Berchem Sport. Antwerp-clubcorryfee Vic Mees kreeg de eer om in het gezelschap van Marcel Dries, Stan Deherdt, Louis Leysen en Eddy Wauters de partij op gang te trappen. Antwerpcoach Dimitri Davidovic opteerde voor een superorganisatie met enkel Emmanuel Kenmogne diep in de spits. Van het legertje roodwitte testers kreeg alleen centrale verdediger Vladimir Dimitrovski een kans van bij aanvang. Bij K Berchem Sport stond zoals verwacht, Sacha Verveckken mee aan de aftrap. De ex-Antwerpbelofte werd in het aanvallende compartiment geflankeerd door Allasane Traore. De beide aanvallers zaten stevig in de greep van de roodwitte achterhoede. Dat was aan de overkant helaas voor eenzame spits Kenmogne niet anders.

Toch slaagde de moedige spits er vroeg in de wedstrijd in een kansje voor zijn team te forceren. Hij liftte de bal echter over het geelzwarte doel. Aandringen van de Antwerpspits leidde tot onvoorzichtig terugspelen bij de thuisploeg. Darko Pivaljevic legde binnen, maar om onduidelijke redenen kwam scheidsrechter Michiels terug op zijn beslissing en keurde de goal in tweede instantie af. Plukwerk voor Antwerpdoelman Wauthy leidde opnieuw tot veel middenveldspel. Hoewel Marco Gbarssin de flanken geregeld knap bediende, bleef het stil in de gevaarlijke zone. Roel van Hemert probeerde het van ver, maar scheerde het wolkendek. Hoewel knap aangespeeld, viel het boogballetje van David Geeroms in handen van thuisdoelman Yannick Sen. Rusten met 0-0.

Twee fel gewijzigde elftallen na de kampwissel. K Berchem op wel zes posities. Antwerpcoach Davidovic bracht met Milan Stavric en Emmerik De Vriese bijkomende testers. De match begon iets vinniger. De penetratiekracht over de flanken werkte gedurende korte tijd iets beter. De beide Antwerpnieuwelingen raakten inderdaad betrokken in een flitsende actie over links. Emmerik De Vriese gaf vanop de achterlijn voor en Milan Stavric scoorde. KBS kwam hier alweer met hulp van de assistent-scheidsrechter met de nul op het bord weg. De duels werden iets scherper en dus volgden wel nog drie gele kaarten. KBS kwam halverwege de tweede periode opduiken voor Antwerpdoelman Vincent Van Trier, maar Van Damme kon het gevaar niet kaderen. Marco Gbarssin poogde KBS-doelman Wolfaert met een lage schuiver te verrassen, maar nu was de goal niet breed genoeg.

Doelpunten vielen er tot ontgoocheling van de vele toeschouwers dus niet te noteren. R Antwerp Fc heeft dringend nood aan meer power in de zestien!
(PeWe - bron: De ANTWERPSUPPORTER Online - 16/07/2008)
 
 
 
R. Antwerp F.C.
20 Kevin Wauthy
2 Roel van Hemert
3 Ray Fränkel - 89'
4 Vladimir Dimitrovski (T.)
21 Matthias Trenson
7 Kevin Baert
9 Darko Pivaljevic
6 Marco Gbarssin
12 Slobodan Slovic
17 David Geeroms
18 Manu Kenmogne
 
46' 18 Manu Kenmogne (uit)/
14 Milan Stavric (in)
46' 17 David Geeroms (uit)/
22 Emmerik De Vriese (in)
46' 20 Kevin Wauthy (uit)/
25 Vincent Van Trier (in)
58' 7 Kevin Baert (uit)/
11 Austin Akapehe (T.) (in)
77' 9 Darko Pivaljevic (uit)/
15 Philippe Fostier (in)
K. Berchem Sport
17 Yannick Sen
2 Kristof Van Damme - 54'
3 Michael Dierickx
4 Gregory Deraeve
13 Cristobal Embrechts
18 Sven Van Der Heyden
19 Stefan Delalieux
20 Dimitri Van Oppens
11 Sacha Verveckken
10 Said El Harchi
12 Allassane Traore
 
46' 17 Yannick Sen (uit)/
1 Alan Wolfaert (in)
46' 3 Michael Dierickx (uit)/
22 Maarten Janssens (in) - 75'
46' 4 Gregory Deraeve (uit)/
6 Frederik Janssens (in)
46' 11 Sacha Verveckken (uit)/
7 Chakib Charifi (in)
46' 18 Sven Van Der Heyden (uit)/
5 Kevin Pinson (in)
46' 19 Stefan Delalieux (uit)/
23 Sacha Damjanovic (in)
69' 2 Kristof Van Damme (uit)/
9 Gianni Peeters (in)
75' 12 Allassane Traore (uit)/
Edmond Arifi (in)
82' 10 Said El Harchi (uit)/
Sercan Kepenekli (in)