Players4Contract

0 - 1

Vrij. 08/07/2016 16:30 u.

R. Antwerp F.C.

 
 
 
 
Plaats: Sportcomplex "Alde Wielerbaan"

Toeschouwers: ---
 
Scheidsrechter: ---
 
Arsenalscore voor Great Old tegen Players4Contract

In de nabijheid van de Duitse grens, streek de Great Old in het Limburgse Venlo neer om een week lang pittige trainingsessies af te wisselen met teambuildingactiviteiten. Op vrijdag werd na een harde trainingsweek een keiharde oefensessie ’s ochtends afgewisseld met een oefenwedstrijd om 16u30 tegen het zogeheten Players4Contract-team op de velden van de amateurclub Venloscheboys.

Te voet legden onze mannen het kilometer lange traject af tussen hun basishotel De Bovenste Molen en het oefencomplex in de nabijheid van het grote Seacon De Koel Stadion van de machtige buur en eerste divisionist VVV. Een walkover lag het alvast niet in 't verschiet, als je weet dat Players4Contract ronkende namen als Ghomsi, Iddi, Françoise, Iboma, Ladrière, Sterckx e.a. op het wedstrijdformulier kon brengen. Ondanks het feit dat R.A.F.C. de gehele match domineerde tegen een stug en stevige tegenstander, moest ook Fred Vanderbiest evenwel wachten tot diep in de tweede helft om via de ingevallen William Owusu het pleit in zijn voordeel te beslechten.

Het was een enig mooie aanval via een opgezette één-twee tussen Jordan Remacle en Jannes Vansteenkiste op de linkerflank. De opvallend frisse West-Vlaming bediende comeback-kid William Owusu Acheampong aan de eerste paal. De Ghanees liet de wenkende kans niet onbenut. Voordien had de Great Old een half dozijn kansen bijeen gevoetbald, maar een secure keeper en de robuuste verdediging van de tegenstander wisten er echter altijd raad mee.

Na afloop wist de trainerstaf te melden dat iedereen fit was gebleven en de doorgedreven trainingen hun vruchten moeten afwerpen tegen gerennomeerde Jupiler Pro League teams als KV Oostende, KV Kortrijk en Sint Truidense VV die we in een tijdspanne van twee weken allen op de Bosuil ontvangen. Just be there voor een hernieuwde kennismaking met de voetbaltempel van Antwerpen en het spotten van nieuwkomers Buyl, Camus, Dierickx, Remacle, Verstraeten en anderen. Tot dan!

(Frank Nicola - bron: www.rafc.be - 08/07/2016)
 
 
 
R. Antwerp F.C.
1 Nicaise Kudimbana
8 Joren Dom
3 Maxime Biset
4 Steve Colpaert (K)
29 Jo Nymo Matland
40 Stephen Buyl
6 Baptiste Schmisser
28 Djaïd Kasri
14 Stallone Limbombe
24 Mathieu Cornet
9 Cédric Fauré
 
46' 8 Joren Dom (uit)/
16 Jordy Verstraeten (in)
46' 3 Maxime Biset (uit)/
15 Johanna Omolo (in)
46' 29 Jo Nymo Matland (uit)/
5 Jannes Vansteenkiste (in)
46' 24 Mathieu Cornet (uit)/
18 William Owusu Acheampong (in) - 75'
46' 9 Cédric Fauré (uit)/
7 Jordan Remacle (in)
46' 28 Djaïd Kasri (uit)/
20 Geoffry Hairemans (in)
46' 40 Stephen Buyl (uit)/
11 Joeri Dequevy (in)
Players4Contract