Nieuwtjes Online
Antwerpfans in feeststemming
(11/03/2021)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Je kon er vandaag niet naast kijken op de sociale media: de Antwerpfans zijn in feeststemming. Dat heeft alles te maken met de viering van de terugkeer naar de JPL. Vandaag precies vier jaar geleden brachten de Antwerpspelers immers de allereerste kampioensbeker van de Proximus League naar de Bosuil (foto: archief De ANTWERPSUPPORTER Online). Er werd toen en masse gevierd, maar dat is helaas vandaag uitgesloten. Toch zal er in menig huiskamer wel een biertje of wat sterkers genuttigd worden. Vergeten we vooral niet coach Wim De De Decker en Geoffry 'penalty' Hairemans in de hulde te betrekken!
**Geen feeststemming bij Abdoulaye Seck. Zijn oorspronkelijk voorstel tot schorsing werd weliswaar gehalveerd, maar een beetje ongebruikelijk werd het effectieve wel en niet het voorwaardelijke deel gehandhaafd. Hij moet dus een strafzondag uitzitten tijdens de topper in het Jan Breydelstadion.
**Ritchie De Laet loopt zelden buitenspel, maar voor een lokale krant maakte hij wel een uitzondering. In gesprek met Dave Peters vertelde hij o.a. over zijn avonturen in het Engelse voetbal en zijn ploegmaats Wasilewski en Vardy.
 
  
HOME