De week online
(13/06/2021)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Terwijl het overgrote deel van de spelersgroep van de Great Old ondertussen ergens vakantie viert, waren de supporters aan het werk. Na het doelpunt en de assist van het seizoen, kozen zij inmiddels ook de 'man van het seizoen'. Ritchie De Laet kreeg met felicitaties de gouden medaille en liet Abdoulaye Seck en Didier Lamker Ze in die volgorde achter zich.
**"Jeugdwerking RAFC zet belangrijke nieuwe stap vooruit", zo kondigde de club het behalen van het 'elite1-label' aan. De jonge voetballers van de Great Old mogen samen met de vele professionele en vrijwillige medewerkers van de rood-witte jeugdopleiding vanaf volgend seizoen o.a. RSC Anderlecht, KRC Genk, KAA Gent en KV Mechelen op de Bosuil verwachten. Hopelijk verloopt de start van de nieuwe voetbalcampagne zonder vervelende bijwerkingen van de gezondheidssituatie.
**Olivier Dewaele verruilde zopas het shirt van RSC Anderlecht voor dat van de Great Old. De verdediger tekende onlangs op de Bosuil zijn eerste profcontract met een looptijd van drie seizoenen.
 
  
HOME