Nationale 1A - Jupiler Pro League - speeldag 5 - Royal Antwerp FC-Royale Union SG
Bosuilstadion - woensdag 31 augustus 2022 - 20u.30
(18/08/2022)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
Nieuwssprokkels Online:
**De wedstrijd van de vijfde speeldag tussen Royal Antwerp FC en vice-kampioen Royale Union SG van dit weekeinde in het Bosuilstadion werd vanwege de Europese opdrachten van de Great Old verschoven naar woensdag 31 augustus 2022.
**Michel-Ange 'Mickey' Balikwisha (foto: archief De ANTWERPSUPPORTER Online) moest zich in de slotfase van de wedstrijd van afgelopen weekeinde Am Kehrweg laten vervangen met een pijnlijke spierblessure. De club bevestigde de aard van het probleem, al is er momenteel nog geen uitsluitsel over de duur van de onbeschikbaarheid van de jonge flankspeler. Club en supporters wensen Mickey een voorspoedig herstel.
****Royal Antwerp FC neemt samen met zijn familie volgende week woensdag 24 augustus vanaf 10:00u. afscheid van Paul Talboom in de aula van het rouwcentrum Loots, Cogelsplein te Deurne. Jong en oud herinneren zich ongetwijfeld Paul Talboom. Jenny Smets en hij zorgden voor een natje en een droogje in het Antwerp Thema Café toen het nog simpelweg Antwerp Buffet heette. In lengte van jaren was hij eveneens en dat tot voor kort, ploegafgevaardigde van verscheidene jeugdelftallen van de club. We wensen Jenny, familie en vrienden van Paul sterkte tijdens deze moeilijke momenten.
 
  
HOME