Nieuwtjes Online
Twee nieuwelingen en een verlenging van contract
(11/08/2023)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**"Look who's back", zo kondigde Royal Antwerp FC de terugkeer van Mandela Keita (foto: archief De ANTWERPSUPPORTER Online) naar Deurne-Noord aan. De jonge centrale middenvelder (10 mei 2002) voorstellen, hoeft in feite niet meer. Hij verdedigde sedert begin van dit kalenderjaar al de kleuren van de Great Old. ".. was belangrijk in het behalen van de dubbel titel-beker", onderstreept de club de kwaliteiten van de centrale verdedigende middenvelder. Royal Antwerp FC huurt Mandela Keita tot het einde van het seizoen en heeft ook nu een optie tot aankoop. Welkom in het Bosuilstadion, Mandela.
**"Here to Stay", aldus de mededeling van Royal Antwerp FC. Jelle Bataille verlengde zopas zijn nog lopende contract met een vol seizoen tot 30 juni 2025, met optie voor een bijkomend seizoen. Hij kwam over van KV Oostende in de zomer van 2021 voor de niet-vacante positie op rechtsachter, maar verdedigde ondertussen toch al 66 keer het rood-witte shirt.
**De onderhandelingen met Werder Bremen en speler Soumaüla Coulibaly werden zopas tot een goed einde gebracht. De jonge Fransman met Malinese roots (14 oktober 2003) moet aan de zijde van kapitein Toby Alderweireld op de Bosuil de gedroomde opvolger worden van Willian Pacho Tenorio. De linksvoetige centrale verdediger verhuisde in de zomer van 2021 van moederclub PSG naar het Duitse Dortmund. Nu komt hij over met een huurcontract voor een seizoen.
 
  
HOME