Croky Cup - halve finale terug - Royal Antwerp FC-KV Oostende - UPDATE
Bosuilstadion - donderdag 29 februari 2024 - 20:45u.
(28/02/2024)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
Scheidsrechters: Erik Lambrechts, Jo De Weirdt, Kevin Monteny, Bert Put.

De kern: Vincent Janssen (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) was vanwege een uitsluiting @ Den Dreef niet welkom tussen de lijnen in Oostende. Hij is voor deze terugwedstrijd van de halve finales opnieuw beschikbaar voor zijn club en selectieheren. De wedstrijdkern van afgelopen zondag liep geen averij op en dus zit de technische staf opnieuw wat breder in de keuzes. Eliot Matazo verzamelde opnieuw speelminuten. Soumaüla Coulibaly is hersteld van zijn blessure, zat opnieuw in de selectie, maar heeft nog geen heroptreden gemaakt. Björn Engels en Ritchie De Laet werken verder aan hun revalidatie, voor Michel-Ange Balikwisha komt deze wedstrijd nog te vroeg.

De (18) namen van de selectie (in numerieke volgorde): Jean Butez, Owen Wijndal, Eliot Matazo, Alhassan Yusuf Abdullahi, George Ilenikhena, Jacob Ondrejka, Vincent Janssen, Chidera Ejuke, Toby Alderweireld, Jurgen Ekkelenkamp, Mandela Keita, Zeno Van den Bosch, Jelle Bataille, Soumaüla Coulibaly, Kobe Corbanie, Victor Udoh, Mahamadou Doumbia, Senne Lammens.

Facts & figures: gele kaarten spelers BvB >> 3, gele dreiging BvB >> niemand, geelgeschorst BvB >> niemand, rode kaarten BvB >> (1), roodgeschorst BvB >> niemand, dokterscabinet >> Ritchie De Laet, Björn Engels.

Nieuwssprokkels Online:
**Het verleden: de Great Old had een wat wisselvallige bekerreputatie: in staat om goede en barslechte parcours af te wisselen. Sinds de promotie naar de Jupiler Pro League is dit de derde keer dat de Great Old zich wist te kwalificeren voor de halve finales van het bekertoernooi. Zowel in 2020 met KV Kortrijk, als in 2023 met Royale Union SG als tegenstander werd het een moeilijke kwalificatie. Met een gelijkspel in de Diaz Arena na een prachtige doelpunt beiderzijds, wordt er ook dit keer strijd verwacht in de terugwedstrijd. Bij remise volgen verlengingen en mogelijk strafschoppen.
 
  
HOME