Plaats: Kasteellei - Wijnegem

Toeschouwers: 150

Scheidsrechter: Paul Wuyts

Javier Pindado ongelukkig

R Antwerp FC verloor de oefenmatch tegen het Russische Kazan met 1-2. Van de A-kern speelden Pindado, Verbeeck, Atalay, Cissé, Souleymane en de herstelde Leleu. Bardsley (enkel) zit in Manchester voor verzorging. Sergeant traint weer mee, terwijl Pivaljevic donderdag hervat (N.P.P. - Het Nieuwsblad).

Eigen bericht Heel vroeg in de match klommen de Russen op voorsprong na een niet helemaal geslaagde afweerpoging van doelman Pindado. De bezoekers bleven de hele eerste helft baas. Pas na de pauze kwamen de roodwitten langzaam onder stoom en eisten ze het grootste deel van het balbezit op. Echt gevaarlijk werd het voor beide doelmannen pas helemaal op het einde van de match. Na balverlies op de linkerflank verdubbelde Ronielton Pereira een viertal minuten voor tijd de voorsprong voor Kazan. Slag op slinger schilderde Moumou Cissé een vrijschop op het hoofd van een bedrijvige Souleymane Mamam die schuinachterwaarts binnenkopte. Faruk Atalay werd twintig minuten voor tijd noodgedwongen gewisseld met een onduidelijke blessure in het aangezicht. De trainersstaf was te spreken over de fysieke vooruitgang van de nieuweling (PeWe - De ANTWERPSUPPORTER Online).
(bron: De ANTWERPSUPPORTER Online i.s.m. de pers - 25/02/2004)

15 Giano Moris

70' 17 Faruk Atalay (uit)/
14 Steven Maes (in)
70' 15 Giano Moris (uit)/
27 José Aloisio - 4'

46' 26 Ronan Staronov (uit)/