Toeschouwers: ---

Scheidsrechter: ---

Na KFC V.W. Hamme - R Antwerp FC

V.W. Hamme 1 - R Antwerp FC 7

De thuisploeg, die amper drie trainingen achter de rug had, kon aanvankelijk wel voor wat tegenwerk zorgen, maar na de rust (0-2) draaide de Antwerpse aanvalsmachine met Thierry Pister en Mark Van der Linden als uitblinkers op voile toeren. Enkele attente reacties van doelman De Wilde behoedden de Wase vierdeklasser uiteindelijk van een nog grotere verliesscore. De Antwerpse doelpunten kwamen er langs Thierry Pister (3), Mark Van der Linden (2) en Cisse Severeyns (2) (M.S. - GvA - 20/07/1987)

Round-up Oefencampagne '87 (2)

Een gemotiveerd en bij momenten fel Vigor Hamme is er niet in geslaagd R Antwerp FC in moeilijkheden te brengen. De roodwitten overklasten de thuisploeg dank zij een uitstekende Frans Van Rooij. Nog voor rusten stond het 0-2 via Mark Van der Linden en Thierry Pister.

In de tweede helft werd Vigor Hamme letterlijk opgesloten en ontstonden talloze doelkansen voor R Antwerp FC. In het laatste kwartier liep de score nog op via Thierry Pister (2), Francis Severeyns (2), Rudi Smidts en Mark Van der Linden. Gedurende de tweede periode was het niveau een stuk beter dan een week eerder tegen KFC Westmalle.

De Great Old bracht bij momenten uitstekend voetbal met als beste acteurs Frans Van Rooij, Mark Van der Linden, Pascal Plovie en Thierry Pister (Antwerp Clubblad-1 - 19/08/1987).

(bron: de pers & Antwerp Clubblad - 20/07/1987)

11 Harry Cnops

46' 4 Yves Vanderveeren (uit)/
13 Eric Reynders (in)
60' 11 Harry Cnops (uit)/
Serge Geldof

46' Paul Van Hemelrijck (uit)/
Johan De Wilde (in)
57' Eric Diels (uit)/
Geert Ruysschinck (in)
57' Serge Geldof (uit)/
Francesco Pirelli (in)
70' Patrick Moens (uit)/
Blommaert (in)
70' Filip Van Lijsebetten (uit)/