Lijnrechters: Luc Rems - Peter Bonte

Vierde official: Claude Bourdouxhe

KS Lokeren SNW blijft in spoor Club Brugge KV
KS Lokeren SNW blijft in het spoor van Club Brugge KV na een nipte, maar verdiende zege tegen R Antwerp FC dat zonder zijn sterkhouders Patje Goots en Stefan Leleu moest aantreden.
Anders Nielsen zorgde voor het eerste gevaar, maar daarna kwamen de bezoekers er in de eerste helft niet meer aan te pas. Bangoura kreeg twee open kansen, maar schoot tweemaal voorlangs. Kimoto toonde meer koelbloedigheid toen hij de bal maar binnen te tikken had na een flater van Zoran Campara. Van Hoeylandt knalde nog eens op de vuisten van Yves Feys, maar het bleef 1-0 tot de rust.

De ingevallen Omar Mussa veranderde het spelbeeld bij het begin van de tweede helft. Eerst schoot hij nog in het zijnet, maar toen Ibrahima Yattara hem, randje buitenspel wegstuurde, had Van Der Jeugt geen verhaal op zijn schot (1-1). Daarna verwaterde het spel even, maar op het kwartier nam de thuisploeg opnieuw de leiding. Vidarsson zette voor en de attente Kimoto stond moederziel alleen aan de eerste paal (2-1). Het spel ging nu op en neer. Bangoura trof het zijnet, Omar Mussa scoorde uit buitenspelpositie. Bangoura mikte op Yves Feys en Bernt Evens knalde hard naast, maar het bleef bij een nipte, maar verdiende zege voor Lokeren.

9 Anders Nielsen

20' 27 Alexander Yi (uit)/
6 Young Rok Shin (in)
46' 10 Noureddine Ziyati (uit)/
11 Omar Mussa (in) - 48'
60' 8 Arek Kubik (uit)/
17 Sambegou Bangoura

79' 18 Christian Van Hoeylandt (uit)/