R. Antwerp F.C.

0 - 0

Woe. 19/07/2000 19:00 u.

Steaua Boekarest

 
 
 
 
Plaats: Gemeentepark Schoten

Toeschouwers: 750
 
Scheidsrechter: ---
 
Dragan Siljanoski zes maanden out
SCHOTEN - R Antwerp FC begon voor het eerst tijdens de voorbereiding met Zoran Campara in de basis. In een gesprek met voorzitter Wauters waren de plooien met de nukkige ServiŽr voorlopig weer gladgestreken. In het doel was het de beurt aan Kris Mampaey om een volledige wedstrijd te keepen.

De technisch meer onderlegde Roemenen begonnen furieus aan de wedstrijd en dwongen meteen twee open doelkansen af. Kris Mampaey redde een poging van Raducceianu met de voet terwijl Diuciulescu nipt voorlangs besloot. De Great Old probeerde het evenwicht te herstellen, maar het was Steau Boekarest dat vervolgens weer voor Kris Mampaey verscheen. Zowel Raducceianu als Diuciulescu konden een attente Antwerpdoelman niet verschalken. Rood-wit raakte voor de rust niet in de buurt van doelman Lung.

Na de pauze kwamen de talrijke wissels het niveau niet ten goede. Het tempo zakte en de wedstrijd verwaterde. Steau Boekarest miste nog twee kansen. Patje Goots trapte een vrijschop tegen de onderkant van de deklat. In de slotfase verschenen zowel Patje Goots als Tony Sergeant nog alleen voor doel, beiden misten. Dragan Siljanoski moest al na enkele minuten het veld verlaten met een knieblessure. Volgens de eerste diagnose werden miniscus en kruisband geraakt. Wellicht zal de MacedoniŽr zes maanden onbeschikbaar zijn.
(J.V.C. - bron: GvA - 20/07/2000)
 
 
 
R. Antwerp F.C.
21 Kris Mampaey
2 Dragan Siljanoski
13 Iyenemi Furo
3 Stefan Leleu
4 Bernt Evens
8 Marc Van Britsom
20 Jurgen De Neys
18 Zoran Campara
10 Luke Chadwick
11 Gert Peelman
19 Patrick Goots
 
6' 2 Dragan Siljanoski (uit)/
Laszlo Nagy (in)
46' 11 Gert Peelman (uit)/
14 Tony Sergeant (in)
46' 13 Iyenemi Furo (uit)/
16 Jonas De Roeck (in)
63' 20 Jurgen De Neys (uit)/
Gunter Ribus (in)
Steaua Boekarest