Scheidsrechter: Pascal Willems

Lijnrechters: Henri Kums - Jean-Pol Hayot

Vierde official: Philippe Vinche

Great Old sprokkelt opnieuw puntje
DEURNE - R Antwerp FC en RSC Charleroi namen elk één helft voor hun rekening en deelden logisch de punten.

RSC Charleroi begon, om het met de woorden van trainer Scifo te zeggen, "met enige vertraging aan de wedstrijd." Nog voor het einde van het eerste kwartier had William Verbeeck een scherpere thuisploeg op voorsprong getrapt. Het was een schaars hoogtepunt uit een matige wedstrijd. Eduardo had zijn club nog voor de rust op gelijke hoogte kunnen brengen, maar de Braziliaan besloot op de paal.

Na de rust gaf RSC Charleroi doorlopend de toon aan, zonder veel kansen af te dwingen. De logische gelijkmaker kwam er een kwartier voor tijd. Yazdani verraste doelman Kris Mampaey door een vrijschop rechtstreeks binnen te trappen in de korte hoek.

Minuut per minuut
13' G O A L: Noureddine Ziyati speelt Patje Goots vrij. Het mislukte schot van de Antwerpspits wordt een perfecte voorzet die door William Verbeeck in doel wordt geduwd (1-0).
25' Eduardo knalt van buiten de zestien meter op de paal.
37' Negouai schiet uit de draai in de handen van Kris Mampaey.
63' Kris Mampaey gaat plat op een poging van Dufer.
71' Charleroi moet met tien verder na de uitsluiting van Negouai voor natrappen op Jonas De Roeck.
74' G O A L: Yazdani verrast Kris Mampaey, hij trapt een vrijschop in de korte hoek binnen (1-1).
82' De Condé kopt een voorzet van Dufer rakelings naast.
83' Kris Mampaey komt gepast uit voor Eduardo gevaarlijk kan worden.

26 Ki-Hyeon Seol

63' 10 Noureddine Ziyati (uit)/
8 Jim Davis (in)
79' 26 Ki-Hyeon Seol (uit)/
Sead Salahovic (in)
83' 14 Tony Sergeant (uit)/
11 Dante Brogno

46' 4 Romuald Petit (uit)/
Mahdav (in)
60' 11 Dante Brogno (uit)/